Your shopping cart

Show Cart
Your Cart is currently empty.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Lost Password?
No account yet? Register

Product Scroller

Rookoven Katwijk 70/60
Rookoven Katwijk 70/60
€1 609,00
Add to Cart


Droogkast Stoveman STTF 2
Droogkast Stoveman STTF 2
 Call for Pricing

Stoveman Rookoven STF4
Stoveman Rookoven STF4
 Call for Pricing

Eiken Rookmot 15 kg E0/20
Eiken Rookmot 15 kg E0/20
€29,95
Add to Cart


Balkon Barbecue Belvito
Balkon Barbecue Belvito
€256,00
Add to Cart


Producten zoeken

Products

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Add to Cart

Natural Spices

Home arrow Recepten
Diverse recepten
smokedfish-smoked_salmon.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diverse overheerlijke recepten.
Heeft u ook een recept dan kunt u uw recept inzenden

Kijk ook voor de heerlijkste recepten bij onze link partners

Filter     Order     Display # 
Item Title Hits
QUICHE VAN GEROOKTE ZALM EN WITLOF 6274
gerookte hertebout 6280
Roken van Grauwe Gans borst. 8627
Gerookte Harder 7234
Licht gerookte runder ribeye 10788
Pappardelle met gerookte forel 6827
Salade van gerookte eendenborstfilet met vijgen 12510
Hazenbout roken 8164
Gevulde kabeljauw 8598
lauw warme maaltijd salade met gerookte spekjes. 8866
Gerookt zout 9975
Salade met boerenkaas, ham en gerookte kipfilet 7206
Roerei met gerookte heilbot 6427
Parfait van gerookte heilbot 7330
Heilbot gerookte met courgette en tomatensaus 6842
Gerookte paling-aardappel-salade 8081
Noorse visschotel 8320
Gevulde aardappeltjes met paling, kwarteleitje of kaviaar 6470
Gerookte paling met komkommersalade en basilicumdressing 6341
Bamie met gerookte makreel 7036
Verse pasta met gerookte zalm. 10297
Wrap met gerookte zalm en wasabi-mayonaise 10468
Gerookte palingsalade met citroendressing 6869
Gerookte paling met aspergesalade 6089
Gerookte makreel met kerrierijst 9817
Koud gerookte Bacon 9006
Warm gerookte ganzenbort 5785
Gerookte roerei met tuinkruiden 8684
Gerookte forel met dillesaus 10886
gerookte lamsham/hertenham 10661
Koud gerookte zalm 31950
Gerookte zeebaars file 11767
scholletjes gestoofd 6224
Gerookte kipfilet 9414
Warm gerookte zalm met honing-wiskey marinade 16578
varkensspek in "hoi-sin" saus. 7533
Warm gerookte zalm 11599
Het geheim van heerlijke gerookte kip 29740
Gerookte eendenborst 11742
Meervalfilet gemarineerd met een salade van witte kool. 6876
gerookte mosselen 6363
Beenham Gerookt 11314
Gerookte en gestoomde zeebaars 8387
Carpaccio van gerookte vis 6575
Gerookte knoflook 13647
Paté van Makreel voor 4 pers 7786
Gevulde varkenshaasjes 6846
Gerookte parelhoenfilet 8001
Herfstsalade met gerookte kip, noten en avocadospread 7489
Gerookte zalm met dille citroen marinade 10789
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>
Results 1 - 50 of 63
  • De Long Island Deli-barbecue  ( 0 items )
    De Long Island Deli-barbecue
    De 'roasted' Long Island-gerechten zijn geïnspireerd op de 'take-away' hapjes van de beroemde delicatessenzaken op Long Island, hèt vakantie- eiland van New Yorkers.
  • De Amerikaanse Country Barbecue  ( 33 items )

    Met lekkere zomerse

    Tex-Mex-gerechten


    Kleurrijk, gezellig en snel te maken: een zomerse barbecue in Amerikaanse stijl. De recepten komen uit de Tex-Mex keuken, de vrolijke combinatie-keuken van Texas en Mexico. Lekker buiten genieten van gril-gerechten, gevulde tortilla's en taacos met pittige sauzen, salades en zomers vruchtenijs.
    In deze hapjes proef je de heerlijke smaken-mix van de Tex-Mex keuken: opgerolde en heerlijk gevulde tortilla's 'Flautas', tacoburgers, de Amerikaanse hamburger met Mexicaanse kruiden en saus, en Tex-Mex hotdogs met flinterdun gesneden ijsbergsla, geserveerd in een tacoschelp. Lekker met guacamole, een pittige avocado-dip.

    Tex-Mex-buffet
    De gerechten zijn kleurrijk, verrassend en veelzijdig. Een Tex-Mex buffet is vooral zo leuk omdat de tafel vol staat met allerlei kleine schaaltjes gevuld met lekkere dingen. Zo kan iedereen zichzelf bedienen en de gerechten zelf op de barbecue leggen. Bijvoorbeeld aardappels in folie, om op het vuur te grillen.
    En om naar eigen smaak een tortilla of taco te vullen of een salade samen te stellen vult u kommetjes met pepertjes, uiringen, reepjes ijsbergsla, stukjes tomaat, partjes komkommer, radijsjes, zure room, olijven, geraspte kaas en partjes limoen.

    Terracotta schalen
    De Tex-Mex keuken is een vrolijke keuken, dus kunt u alles met feestelijke kleuren versieren. Die Tex-Mex sfeer heeft u al snel door een mooi fel gekleurd tafelkleed, slingers, linten en vrolijke servetten met Mexicaanse afbeeldingen te gebruiken. Helemaal in Mexicaanse stijl wordt het met aardewerk schalen en mokken.
    In de ijsemmertjes, lekker gekoeld, staat Mexicaans bier Corona Extra. U drinkt het met een partje limoen in de hals, zo uit de fles.
    En natuurlijk schaaltjes met exotische vruchten, lekker fris en vol van smaak, bijvoorbeeld stukjes mango en ananas.
    En lekkere zomer-cocktails.

    Nog meer lekkere hapjes
    Voor vegetarische eters maakt u bijv. quesadillas. Heel gemakkelijk en lekker: een plakje kaas op een tortilla, oprollen en op de barbecue leggen tot de kaas is gesmolten. Heerlijk in combinatie met guacamole en salade.
    In aluminiumfolie verwart u rode kidneybonen, stukjes tomaat en maïskorrels. Daarmee kan men zelf een taco vullen en garneren met geraspte kaas en tacosaus.
    En als ze daarna nog trek hebben, is er de pittige aardappelsalade 'Potato Salad'

     

  • Marinades  ( 21 items )

    Marinades

    Marinades zijn ongebonden, gekruide zurige sauzen, die worden gebruikt om groenten, vis, vlees of wild een pittig aroma te geven. Soms dienen ze ook om een gerecht malser te maken. De zure smaak is afkomstig van azijn, wijn of vruchtensap. U kunt de marinade ook gebruiken voor het afmaken van jus
    of saus.
    Hoe lang u levensmiddelen in de marinade laat staan, hangt af van de aard van het levensmiddel (groente of vlees), de sterkte van de marinade en of u door en door of slechts de buitenkant wilt kruiden.
    Zo worden barbecuesauzen vaak vlak voor en tijdens de bereiding op het vlees
    aangebracht en laat men wild 12-24 uur in een marinade staan.
    Marinades kunnen een enigszins conserverende werking hebben. Een &quot;filmpje&quot; olie op de marinade voorkomt uitdrogen en geurverlies.
    Om te beginnen zijn hier zeven lekkere marinades om uit te kiezen.

    -

  • Barbecue visrecepten  ( 24 items )
  • Barbecue vlees en gevogelte  ( 20 items )
  • Barbecue spies en spit  ( 22 items )
  • Amerikaanse recepten  ( 29 items )
© 2019 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.