Uw winkelmandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!

Product Scroller

Stoveman zwenk barbecue ZG 800
Stoveman zwenk barbecue ZG 800
€1 996,00
Bestellen


Balkon Barbecue Belvito
Balkon Barbecue Belvito
€256,00
Bestellen


Rookoven Katwijk E
Rookoven Katwijk  E
€1 420,00
Bestellen


koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Bestellen


Stoveman Rookoven STF3
Stoveman Rookoven STF3
 Contacteer ons voor een prijsopgave

Producten zoeken

Producten

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Bestellen

Natural Spices

Home arrow Recepten
Diverse recepten
smokedfish-smoked_salmon.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diverse overheerlijke recepten.
Heeft u ook een recept dan kunt u uw recept inzenden

Kijk ook voor de heerlijkste recepten bij onze link partners

Filter     Sorteer op     Toont # 
Titel Hits
QUICHE VAN GEROOKTE ZALM EN WITLOF 6087
gerookte hertebout 6062
Roken van Grauwe Gans borst. 8354
Gerookte Harder 6925
Licht gerookte runder ribeye 10450
Pappardelle met gerookte forel 6620
Salade van gerookte eendenborstfilet met vijgen 12247
Hazenbout roken 7975
Gevulde kabeljauw 8405
lauw warme maaltijd salade met gerookte spekjes. 8660
Gerookt zout 9747
Salade met boerenkaas, ham en gerookte kipfilet 7012
Roerei met gerookte heilbot 6215
Parfait van gerookte heilbot 7149
Heilbot gerookte met courgette en tomatensaus 6652
Gerookte paling-aardappel-salade 7897
Noorse visschotel 8111
Gevulde aardappeltjes met paling, kwarteleitje of kaviaar 6284
Gerookte paling met komkommersalade en basilicumdressing 6155
Bamie met gerookte makreel 6847
Verse pasta met gerookte zalm. 10073
Wrap met gerookte zalm en wasabi-mayonaise 10263
Gerookte palingsalade met citroendressing 6686
Gerookte paling met aspergesalade 5912
Gerookte makreel met kerrierijst 9624
Koud gerookte Bacon 8606
Gerookte kipfilet 9170
Warm gerookte zalm met honing-wiskey marinade 16160
varkensspek in "hoi-sin" saus. 7287
Warm gerookte zalm 11340
Het geheim van heerlijke gerookte kip 29135
Gerookte eendenborst 11513
Meervalfilet gemarineerd met een salade van witte kool. 6603
gerookte mosselen 6142
Beenham Gerookt 11034
Gerookte en gestoomde zeebaars 8125
Carpaccio van gerookte vis 6409
Gerookte knoflook 13296
Paté van Makreel voor 4 pers 7549
Gevulde varkenshaasjes 6636
Gerookte parelhoenfilet 7539
Herfstsalade met gerookte kip, noten en avocadospread 7294
Gerookte zalm met dille citroen marinade 10539
Makreelfilet in "een jasje" op de barbeque. 9592
scampi`s met limoen,olijfolie ,rode ui en prei in aluminium folie op de bbq 8186
Gerookte ganzenborst 9257
Gerookte beenham 11210
Volkoren tosti met rookvlees en banaan 5864
Gerookt varkensspek in "hoi-sin" saus. 11047
pepermakreel 9007
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>
Resultaten 1 - 50 van 63
  • De Long Island Deli-barbecue  ( 0 items )
    De Long Island Deli-barbecue
    De 'roasted' Long Island-gerechten zijn geïnspireerd op de 'take-away' hapjes van de beroemde delicatessenzaken op Long Island, hèt vakantie- eiland van New Yorkers.
  • De Amerikaanse Country Barbecue  ( 33 items )

    Met lekkere zomerse

    Tex-Mex-gerechten


    Kleurrijk, gezellig en snel te maken: een zomerse barbecue in Amerikaanse stijl. De recepten komen uit de Tex-Mex keuken, de vrolijke combinatie-keuken van Texas en Mexico. Lekker buiten genieten van gril-gerechten, gevulde tortilla's en taacos met pittige sauzen, salades en zomers vruchtenijs.
    In deze hapjes proef je de heerlijke smaken-mix van de Tex-Mex keuken: opgerolde en heerlijk gevulde tortilla's 'Flautas', tacoburgers, de Amerikaanse hamburger met Mexicaanse kruiden en saus, en Tex-Mex hotdogs met flinterdun gesneden ijsbergsla, geserveerd in een tacoschelp. Lekker met guacamole, een pittige avocado-dip.

    Tex-Mex-buffet
    De gerechten zijn kleurrijk, verrassend en veelzijdig. Een Tex-Mex buffet is vooral zo leuk omdat de tafel vol staat met allerlei kleine schaaltjes gevuld met lekkere dingen. Zo kan iedereen zichzelf bedienen en de gerechten zelf op de barbecue leggen. Bijvoorbeeld aardappels in folie, om op het vuur te grillen.
    En om naar eigen smaak een tortilla of taco te vullen of een salade samen te stellen vult u kommetjes met pepertjes, uiringen, reepjes ijsbergsla, stukjes tomaat, partjes komkommer, radijsjes, zure room, olijven, geraspte kaas en partjes limoen.

    Terracotta schalen
    De Tex-Mex keuken is een vrolijke keuken, dus kunt u alles met feestelijke kleuren versieren. Die Tex-Mex sfeer heeft u al snel door een mooi fel gekleurd tafelkleed, slingers, linten en vrolijke servetten met Mexicaanse afbeeldingen te gebruiken. Helemaal in Mexicaanse stijl wordt het met aardewerk schalen en mokken.
    In de ijsemmertjes, lekker gekoeld, staat Mexicaans bier Corona Extra. U drinkt het met een partje limoen in de hals, zo uit de fles.
    En natuurlijk schaaltjes met exotische vruchten, lekker fris en vol van smaak, bijvoorbeeld stukjes mango en ananas.
    En lekkere zomer-cocktails.

    Nog meer lekkere hapjes
    Voor vegetarische eters maakt u bijv. quesadillas. Heel gemakkelijk en lekker: een plakje kaas op een tortilla, oprollen en op de barbecue leggen tot de kaas is gesmolten. Heerlijk in combinatie met guacamole en salade.
    In aluminiumfolie verwart u rode kidneybonen, stukjes tomaat en maïskorrels. Daarmee kan men zelf een taco vullen en garneren met geraspte kaas en tacosaus.
    En als ze daarna nog trek hebben, is er de pittige aardappelsalade 'Potato Salad'

     

  • Marinades  ( 21 items )

    Marinades

    Marinades zijn ongebonden, gekruide zurige sauzen, die worden gebruikt om groenten, vis, vlees of wild een pittig aroma te geven. Soms dienen ze ook om een gerecht malser te maken. De zure smaak is afkomstig van azijn, wijn of vruchtensap. U kunt de marinade ook gebruiken voor het afmaken van jus
    of saus.
    Hoe lang u levensmiddelen in de marinade laat staan, hangt af van de aard van het levensmiddel (groente of vlees), de sterkte van de marinade en of u door en door of slechts de buitenkant wilt kruiden.
    Zo worden barbecuesauzen vaak vlak voor en tijdens de bereiding op het vlees
    aangebracht en laat men wild 12-24 uur in een marinade staan.
    Marinades kunnen een enigszins conserverende werking hebben. Een &quot;filmpje&quot; olie op de marinade voorkomt uitdrogen en geurverlies.
    Om te beginnen zijn hier zeven lekkere marinades om uit te kiezen.

    -

  • Barbecue visrecepten  ( 24 items )
  • Barbecue vlees en gevogelte  ( 20 items )
  • Barbecue spies en spit  ( 22 items )
  • Amerikaanse recepten  ( 29 items )
© 2019 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.