Uw winkelmandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!

Product Scroller

Rookoven Katwijk E
Rookoven Katwijk  E
€1 420,00
Bestellen


Eiken Rookmot 15 Kg E20/160
Eiken Rookmot 15 Kg E20/160
€29,95
Bestellen


Varken Spit RvS werktafel
Varken Spit RvS werktafel
€43,72
Bestellen


smokey chef
smokey chef
€1 199,00
Bestellen


Eiken rookspaan 2,5 Kg E20/160
Eiken rookspaan 2,5 Kg E20/160
€6,95
Bestellen


Producten zoeken

Producten

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Bestellen

Natural Spices

Home arrow Recepten
Diverse recepten
smokedfish-smoked_salmon.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diverse overheerlijke recepten.
Heeft u ook een recept dan kunt u uw recept inzenden

Kijk ook voor de heerlijkste recepten bij onze link partners

Filter     Sorteer op     Toont # 
Titel Hits
QUICHE VAN GEROOKTE ZALM EN WITLOF 5861
gerookte hertebout 5816
Roken van Grauwe Gans borst. 8087
Gerookte Harder 6594
Licht gerookte runder ribeye 10121
Pappardelle met gerookte forel 6411
Salade van gerookte eendenborstfilet met vijgen 11942
Hazenbout roken 7761
Gevulde kabeljauw 8178
lauw warme maaltijd salade met gerookte spekjes. 8444
Gerookt zout 9529
Salade met boerenkaas, ham en gerookte kipfilet 6794
Roerei met gerookte heilbot 6013
Parfait van gerookte heilbot 6936
Heilbot gerookte met courgette en tomatensaus 6451
Gerookte paling-aardappel-salade 7691
Noorse visschotel 7909
Gevulde aardappeltjes met paling, kwarteleitje of kaviaar 6074
Gerookte paling met komkommersalade en basilicumdressing 5945
Bamie met gerookte makreel 6628
Verse pasta met gerookte zalm. 9821
Wrap met gerookte zalm en wasabi-mayonaise 10034
Gerookte palingsalade met citroendressing 6491
Gerookte paling met aspergesalade 5740
Gerookte makreel met kerrierijst 9416
Koud gerookte Bacon 8249
Paté van Makreel voor 4 pers 7325
Gevulde varkenshaasjes 6447
Gerookte parelhoenfilet 7193
Herfstsalade met gerookte kip, noten en avocadospread 7111
Gerookte zalm met dille citroen marinade 10270
Makreelfilet in "een jasje" op de barbeque. 9177
scampi`s met limoen,olijfolie ,rode ui en prei in aluminium folie op de bbq 7905
Gerookte ganzenborst 9026
Gerookte beenham 10996
Volkoren tosti met rookvlees en banaan 5676
Gerookt varkensspek in "hoi-sin" saus. 10847
pepermakreel 8732
Geroosterde kipvleugeltjes 6209
Gerookte forel met dillesaus 6657
Oosterse gerookte spareribs 9223
Berejena ahumada (tapas) 5207
Beenham warm gerookt 24753
Op de huid gerookte zalm met een kerrie mayonaise. 7180
Warm gerookte ganzenbort 5418
Gerookte roerei met tuinkruiden 8142
Gerookte forel met dillesaus 10476
gerookte lamsham/hertenham 9719
Koud gerookte zalm 30331
Gerookte zeebaars file 10999
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>
Resultaten 1 - 50 van 63
  • De Long Island Deli-barbecue  ( 0 items )
    De Long Island Deli-barbecue
    De 'roasted' Long Island-gerechten zijn geïnspireerd op de 'take-away' hapjes van de beroemde delicatessenzaken op Long Island, hèt vakantie- eiland van New Yorkers.
  • De Amerikaanse Country Barbecue  ( 33 items )

    Met lekkere zomerse

    Tex-Mex-gerechten


    Kleurrijk, gezellig en snel te maken: een zomerse barbecue in Amerikaanse stijl. De recepten komen uit de Tex-Mex keuken, de vrolijke combinatie-keuken van Texas en Mexico. Lekker buiten genieten van gril-gerechten, gevulde tortilla's en taacos met pittige sauzen, salades en zomers vruchtenijs.
    In deze hapjes proef je de heerlijke smaken-mix van de Tex-Mex keuken: opgerolde en heerlijk gevulde tortilla's 'Flautas', tacoburgers, de Amerikaanse hamburger met Mexicaanse kruiden en saus, en Tex-Mex hotdogs met flinterdun gesneden ijsbergsla, geserveerd in een tacoschelp. Lekker met guacamole, een pittige avocado-dip.

    Tex-Mex-buffet
    De gerechten zijn kleurrijk, verrassend en veelzijdig. Een Tex-Mex buffet is vooral zo leuk omdat de tafel vol staat met allerlei kleine schaaltjes gevuld met lekkere dingen. Zo kan iedereen zichzelf bedienen en de gerechten zelf op de barbecue leggen. Bijvoorbeeld aardappels in folie, om op het vuur te grillen.
    En om naar eigen smaak een tortilla of taco te vullen of een salade samen te stellen vult u kommetjes met pepertjes, uiringen, reepjes ijsbergsla, stukjes tomaat, partjes komkommer, radijsjes, zure room, olijven, geraspte kaas en partjes limoen.

    Terracotta schalen
    De Tex-Mex keuken is een vrolijke keuken, dus kunt u alles met feestelijke kleuren versieren. Die Tex-Mex sfeer heeft u al snel door een mooi fel gekleurd tafelkleed, slingers, linten en vrolijke servetten met Mexicaanse afbeeldingen te gebruiken. Helemaal in Mexicaanse stijl wordt het met aardewerk schalen en mokken.
    In de ijsemmertjes, lekker gekoeld, staat Mexicaans bier Corona Extra. U drinkt het met een partje limoen in de hals, zo uit de fles.
    En natuurlijk schaaltjes met exotische vruchten, lekker fris en vol van smaak, bijvoorbeeld stukjes mango en ananas.
    En lekkere zomer-cocktails.

    Nog meer lekkere hapjes
    Voor vegetarische eters maakt u bijv. quesadillas. Heel gemakkelijk en lekker: een plakje kaas op een tortilla, oprollen en op de barbecue leggen tot de kaas is gesmolten. Heerlijk in combinatie met guacamole en salade.
    In aluminiumfolie verwart u rode kidneybonen, stukjes tomaat en maïskorrels. Daarmee kan men zelf een taco vullen en garneren met geraspte kaas en tacosaus.
    En als ze daarna nog trek hebben, is er de pittige aardappelsalade 'Potato Salad'

     

  • Marinades  ( 21 items )

    Marinades

    Marinades zijn ongebonden, gekruide zurige sauzen, die worden gebruikt om groenten, vis, vlees of wild een pittig aroma te geven. Soms dienen ze ook om een gerecht malser te maken. De zure smaak is afkomstig van azijn, wijn of vruchtensap. U kunt de marinade ook gebruiken voor het afmaken van jus
    of saus.
    Hoe lang u levensmiddelen in de marinade laat staan, hangt af van de aard van het levensmiddel (groente of vlees), de sterkte van de marinade en of u door en door of slechts de buitenkant wilt kruiden.
    Zo worden barbecuesauzen vaak vlak voor en tijdens de bereiding op het vlees
    aangebracht en laat men wild 12-24 uur in een marinade staan.
    Marinades kunnen een enigszins conserverende werking hebben. Een &quot;filmpje&quot; olie op de marinade voorkomt uitdrogen en geurverlies.
    Om te beginnen zijn hier zeven lekkere marinades om uit te kiezen.

    -

  • Barbecue visrecepten  ( 24 items )
  • Barbecue vlees en gevogelte  ( 20 items )
  • Barbecue spies en spit  ( 22 items )
  • Amerikaanse recepten  ( 29 items )
© 2018 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.