Your shopping cart

Show Cart
Your Cart is currently empty.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Lost Password?
No account yet? Register

Product Scroller

Eiken rookmot 2,5Kg E0/20
Eiken rookmot 2,5Kg E0/20
€8,95
Add to Cart


Barbecue / Wok, DEVENTER
Barbecue / Wok, DEVENTER
€1 111,00
Add to Cart


Varken Spit RvS werktafel
Varken Spit RvS werktafel
€43,72
Add to Cart


Rookoven Katwijk Gas
Rookoven Katwijk Gas
€1 480,00
Add to Cart


Stoveman Koud rookoven en bewaarkast. STB 2
Stoveman Koud rookoven en bewaarkast. STB 2
€1 139,00
Add to Cart


Producten zoeken

Products

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Add to Cart

Natural Spices

Home arrow Recepten
Diverse recepten
smokedfish-smoked_salmon.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diverse overheerlijke recepten.
Heeft u ook een recept dan kunt u uw recept inzenden

Kijk ook voor de heerlijkste recepten bij onze link partners

Filter     Order     Display # 
Item Title Hits
QUICHE VAN GEROOKTE ZALM EN WITLOF 6223
gerookte hertebout 6220
Roken van Grauwe Gans borst. 8545
Gerookte Harder 7137
Licht gerookte runder ribeye 10696
Pappardelle met gerookte forel 6775
Salade van gerookte eendenborstfilet met vijgen 12443
Hazenbout roken 8110
Gevulde kabeljauw 8547
lauw warme maaltijd salade met gerookte spekjes. 8813
Gerookt zout 9918
Salade met boerenkaas, ham en gerookte kipfilet 7149
Roerei met gerookte heilbot 6384
Parfait van gerookte heilbot 7286
Heilbot gerookte met courgette en tomatensaus 6793
Gerookte paling-aardappel-salade 8031
Noorse visschotel 8256
Gevulde aardappeltjes met paling, kwarteleitje of kaviaar 6424
Gerookte paling met komkommersalade en basilicumdressing 6290
Bamie met gerookte makreel 6983
Verse pasta met gerookte zalm. 10235
Wrap met gerookte zalm en wasabi-mayonaise 10412
Gerookte palingsalade met citroendressing 6821
Gerookte paling met aspergesalade 6040
Gerookte makreel met kerrierijst 9762
Koud gerookte Bacon 8905
Gevulde varkenshaasjes 6787
Gerookte parelhoenfilet 7925
Herfstsalade met gerookte kip, noten en avocadospread 7437
Gerookte zalm met dille citroen marinade 10715
Makreelfilet in "een jasje" op de barbeque. 9857
scampi`s met limoen,olijfolie ,rode ui en prei in aluminium folie op de bbq 8346
Gerookte ganzenborst 9496
Gerookte beenham 11351
Volkoren tosti met rookvlees en banaan 6003
Gerookt varkensspek in "hoi-sin" saus. 11193
pepermakreel 9184
Geroosterde kipvleugeltjes 6564
Gerookte forel met dillesaus 7044
Oosterse gerookte spareribs 9615
Berejena ahumada (tapas) 5537
Beenham warm gerookt 26332
Op de huid gerookte zalm met een kerrie mayonaise. 7540
Warm gerookte ganzenbort 5730
Gerookte roerei met tuinkruiden 8613
Gerookte forel met dillesaus 10819
gerookte lamsham/hertenham 10541
Koud gerookte zalm 31781
Gerookte zeebaars file 11650
scholletjes gestoofd 6179
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>
Results 1 - 50 of 63
  • De Long Island Deli-barbecue  ( 0 items )
    De Long Island Deli-barbecue
    De 'roasted' Long Island-gerechten zijn geïnspireerd op de 'take-away' hapjes van de beroemde delicatessenzaken op Long Island, hèt vakantie- eiland van New Yorkers.
  • De Amerikaanse Country Barbecue  ( 33 items )

    Met lekkere zomerse

    Tex-Mex-gerechten


    Kleurrijk, gezellig en snel te maken: een zomerse barbecue in Amerikaanse stijl. De recepten komen uit de Tex-Mex keuken, de vrolijke combinatie-keuken van Texas en Mexico. Lekker buiten genieten van gril-gerechten, gevulde tortilla's en taacos met pittige sauzen, salades en zomers vruchtenijs.
    In deze hapjes proef je de heerlijke smaken-mix van de Tex-Mex keuken: opgerolde en heerlijk gevulde tortilla's 'Flautas', tacoburgers, de Amerikaanse hamburger met Mexicaanse kruiden en saus, en Tex-Mex hotdogs met flinterdun gesneden ijsbergsla, geserveerd in een tacoschelp. Lekker met guacamole, een pittige avocado-dip.

    Tex-Mex-buffet
    De gerechten zijn kleurrijk, verrassend en veelzijdig. Een Tex-Mex buffet is vooral zo leuk omdat de tafel vol staat met allerlei kleine schaaltjes gevuld met lekkere dingen. Zo kan iedereen zichzelf bedienen en de gerechten zelf op de barbecue leggen. Bijvoorbeeld aardappels in folie, om op het vuur te grillen.
    En om naar eigen smaak een tortilla of taco te vullen of een salade samen te stellen vult u kommetjes met pepertjes, uiringen, reepjes ijsbergsla, stukjes tomaat, partjes komkommer, radijsjes, zure room, olijven, geraspte kaas en partjes limoen.

    Terracotta schalen
    De Tex-Mex keuken is een vrolijke keuken, dus kunt u alles met feestelijke kleuren versieren. Die Tex-Mex sfeer heeft u al snel door een mooi fel gekleurd tafelkleed, slingers, linten en vrolijke servetten met Mexicaanse afbeeldingen te gebruiken. Helemaal in Mexicaanse stijl wordt het met aardewerk schalen en mokken.
    In de ijsemmertjes, lekker gekoeld, staat Mexicaans bier Corona Extra. U drinkt het met een partje limoen in de hals, zo uit de fles.
    En natuurlijk schaaltjes met exotische vruchten, lekker fris en vol van smaak, bijvoorbeeld stukjes mango en ananas.
    En lekkere zomer-cocktails.

    Nog meer lekkere hapjes
    Voor vegetarische eters maakt u bijv. quesadillas. Heel gemakkelijk en lekker: een plakje kaas op een tortilla, oprollen en op de barbecue leggen tot de kaas is gesmolten. Heerlijk in combinatie met guacamole en salade.
    In aluminiumfolie verwart u rode kidneybonen, stukjes tomaat en maïskorrels. Daarmee kan men zelf een taco vullen en garneren met geraspte kaas en tacosaus.
    En als ze daarna nog trek hebben, is er de pittige aardappelsalade 'Potato Salad'

     

  • Marinades  ( 21 items )

    Marinades

    Marinades zijn ongebonden, gekruide zurige sauzen, die worden gebruikt om groenten, vis, vlees of wild een pittig aroma te geven. Soms dienen ze ook om een gerecht malser te maken. De zure smaak is afkomstig van azijn, wijn of vruchtensap. U kunt de marinade ook gebruiken voor het afmaken van jus
    of saus.
    Hoe lang u levensmiddelen in de marinade laat staan, hangt af van de aard van het levensmiddel (groente of vlees), de sterkte van de marinade en of u door en door of slechts de buitenkant wilt kruiden.
    Zo worden barbecuesauzen vaak vlak voor en tijdens de bereiding op het vlees
    aangebracht en laat men wild 12-24 uur in een marinade staan.
    Marinades kunnen een enigszins conserverende werking hebben. Een &quot;filmpje&quot; olie op de marinade voorkomt uitdrogen en geurverlies.
    Om te beginnen zijn hier zeven lekkere marinades om uit te kiezen.

    -

  • Barbecue visrecepten  ( 24 items )
  • Barbecue vlees en gevogelte  ( 20 items )
  • Barbecue spies en spit  ( 22 items )
  • Amerikaanse recepten  ( 29 items )
© 2019 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.