Uw winkelmandje

Bekijk Mandje
uw mandje is momenteel leeg.

U kunt bij ons betalen met iDEAL

  iDEAL

 ABN Amro Rabobank Fortis bank ING Bank Postbank SNS Bank

Veilig, gemakkelijk en snel

Login






Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Maak er één aan!

Product Scroller

Stoveman Beuken Rookmot 500-1000 15 Kg
Stoveman Beuken Rookmot 500-1000 15 Kg
€28,75
Bestellen


Stoveman Beuken Rookmot 750-2000 5 Kg
Stoveman Beuken Rookmot 750-2000 5 Kg
€9,95
Bestellen


koudrookkast W1
koudrookkast W1
€615,00
Bestellen


Stoveman Rookoven STF4
Stoveman Rookoven STF4
 Contacteer ons voor een prijsopgave

Stoveman Beuken Rookmot B20/160 15 Kg
Stoveman Beuken Rookmot B20/160 15 Kg
€28,75
Bestellen


Producten zoeken

Producten

koudrookkast W2
koudrookkast W2
€738,00
Bestellen

Natural Spices

Home arrow Recepten
Diverse recepten
smokedfish-smoked_salmon.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diverse overheerlijke recepten.
Heeft u ook een recept dan kunt u uw recept inzenden

Kijk ook voor de heerlijkste recepten bij onze link partners

Filter     Sorteer op     Toont # 
Titel Hits
QUICHE VAN GEROOKTE ZALM EN WITLOF 6034
gerookte hertebout 6005
Roken van Grauwe Gans borst. 8285
Gerookte Harder 6841
Licht gerookte runder ribeye 10350
Pappardelle met gerookte forel 6568
Salade van gerookte eendenborstfilet met vijgen 12158
Hazenbout roken 7924
Gevulde kabeljauw 8352
lauw warme maaltijd salade met gerookte spekjes. 8603
Gerookt zout 9692
Salade met boerenkaas, ham en gerookte kipfilet 6962
Roerei met gerookte heilbot 6166
Parfait van gerookte heilbot 7101
Heilbot gerookte met courgette en tomatensaus 6604
Gerookte paling-aardappel-salade 7850
Noorse visschotel 8062
Gevulde aardappeltjes met paling, kwarteleitje of kaviaar 6234
Gerookte paling met komkommersalade en basilicumdressing 6111
Bamie met gerookte makreel 6799
Verse pasta met gerookte zalm. 10018
Wrap met gerookte zalm en wasabi-mayonaise 10211
Gerookte palingsalade met citroendressing 6641
Gerookte paling met aspergesalade 5868
Gerookte makreel met kerrierijst 9572
Koud gerookte Bacon 8497
scholletjes gestoofd 6005
Gerookte kipfilet 9112
Warm gerookte zalm met honing-wiskey marinade 16044
varkensspek in "hoi-sin" saus. 7219
Warm gerookte zalm 11278
Het geheim van heerlijke gerookte kip 28993
Gerookte eendenborst 11466
Meervalfilet gemarineerd met een salade van witte kool. 6533
gerookte mosselen 6089
Beenham Gerookt 10952
Gerookte en gestoomde zeebaars 8068
Carpaccio van gerookte vis 6369
Gerookte knoflook 13209
Paté van Makreel voor 4 pers 7484
Gevulde varkenshaasjes 6590
Gerookte parelhoenfilet 7436
Herfstsalade met gerookte kip, noten en avocadospread 7249
Gerookte zalm met dille citroen marinade 10474
Makreelfilet in "een jasje" op de barbeque. 9473
scampi`s met limoen,olijfolie ,rode ui en prei in aluminium folie op de bbq 8129
Gerookte ganzenborst 9185
Gerookte beenham 11150
Volkoren tosti met rookvlees en banaan 5811
Gerookt varkensspek in "hoi-sin" saus. 10993
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>
Resultaten 1 - 50 van 63
  • De Long Island Deli-barbecue  ( 0 items )
    De Long Island Deli-barbecue
    De 'roasted' Long Island-gerechten zijn geïnspireerd op de 'take-away' hapjes van de beroemde delicatessenzaken op Long Island, hèt vakantie- eiland van New Yorkers.
  • De Amerikaanse Country Barbecue  ( 33 items )

    Met lekkere zomerse

    Tex-Mex-gerechten


    Kleurrijk, gezellig en snel te maken: een zomerse barbecue in Amerikaanse stijl. De recepten komen uit de Tex-Mex keuken, de vrolijke combinatie-keuken van Texas en Mexico. Lekker buiten genieten van gril-gerechten, gevulde tortilla's en taacos met pittige sauzen, salades en zomers vruchtenijs.
    In deze hapjes proef je de heerlijke smaken-mix van de Tex-Mex keuken: opgerolde en heerlijk gevulde tortilla's 'Flautas', tacoburgers, de Amerikaanse hamburger met Mexicaanse kruiden en saus, en Tex-Mex hotdogs met flinterdun gesneden ijsbergsla, geserveerd in een tacoschelp. Lekker met guacamole, een pittige avocado-dip.

    Tex-Mex-buffet
    De gerechten zijn kleurrijk, verrassend en veelzijdig. Een Tex-Mex buffet is vooral zo leuk omdat de tafel vol staat met allerlei kleine schaaltjes gevuld met lekkere dingen. Zo kan iedereen zichzelf bedienen en de gerechten zelf op de barbecue leggen. Bijvoorbeeld aardappels in folie, om op het vuur te grillen.
    En om naar eigen smaak een tortilla of taco te vullen of een salade samen te stellen vult u kommetjes met pepertjes, uiringen, reepjes ijsbergsla, stukjes tomaat, partjes komkommer, radijsjes, zure room, olijven, geraspte kaas en partjes limoen.

    Terracotta schalen
    De Tex-Mex keuken is een vrolijke keuken, dus kunt u alles met feestelijke kleuren versieren. Die Tex-Mex sfeer heeft u al snel door een mooi fel gekleurd tafelkleed, slingers, linten en vrolijke servetten met Mexicaanse afbeeldingen te gebruiken. Helemaal in Mexicaanse stijl wordt het met aardewerk schalen en mokken.
    In de ijsemmertjes, lekker gekoeld, staat Mexicaans bier Corona Extra. U drinkt het met een partje limoen in de hals, zo uit de fles.
    En natuurlijk schaaltjes met exotische vruchten, lekker fris en vol van smaak, bijvoorbeeld stukjes mango en ananas.
    En lekkere zomer-cocktails.

    Nog meer lekkere hapjes
    Voor vegetarische eters maakt u bijv. quesadillas. Heel gemakkelijk en lekker: een plakje kaas op een tortilla, oprollen en op de barbecue leggen tot de kaas is gesmolten. Heerlijk in combinatie met guacamole en salade.
    In aluminiumfolie verwart u rode kidneybonen, stukjes tomaat en maïskorrels. Daarmee kan men zelf een taco vullen en garneren met geraspte kaas en tacosaus.
    En als ze daarna nog trek hebben, is er de pittige aardappelsalade 'Potato Salad'

     

  • Marinades  ( 21 items )

    Marinades

    Marinades zijn ongebonden, gekruide zurige sauzen, die worden gebruikt om groenten, vis, vlees of wild een pittig aroma te geven. Soms dienen ze ook om een gerecht malser te maken. De zure smaak is afkomstig van azijn, wijn of vruchtensap. U kunt de marinade ook gebruiken voor het afmaken van jus
    of saus.
    Hoe lang u levensmiddelen in de marinade laat staan, hangt af van de aard van het levensmiddel (groente of vlees), de sterkte van de marinade en of u door en door of slechts de buitenkant wilt kruiden.
    Zo worden barbecuesauzen vaak vlak voor en tijdens de bereiding op het vlees
    aangebracht en laat men wild 12-24 uur in een marinade staan.
    Marinades kunnen een enigszins conserverende werking hebben. Een &quot;filmpje&quot; olie op de marinade voorkomt uitdrogen en geurverlies.
    Om te beginnen zijn hier zeven lekkere marinades om uit te kiezen.

    -

  • Barbecue visrecepten  ( 24 items )
  • Barbecue vlees en gevogelte  ( 20 items )
  • Barbecue spies en spit  ( 22 items )
  • Amerikaanse recepten  ( 29 items )
© 2018 Stoveman
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.